Afspraak maken

De praktijk is vanaf 20 maart 2020 gesloten vanwege het Corona(COVID-19) virus, dit op advies van het KNGF (Koninklijk Nederlands Genootschap Fysiotherapie). Voor vragen en advies ben ik uiteraard bereikbaar. Dit kan via telefoonnummer 0633332690 ( bellen of whatsapp) of per mail: info@fysiotherapie-otto.nl. Zodra er weer groen licht gegeven wordt zal ik direct de praktijk weer openstellen voor behandeling.

Onno Otto

Je kunt zonder verwijzing van huisarts of medisch specialist een afspraak maken bij ons.

Wij zijn te bereiken op nummer +31(0)6 3333 2690. Soms kan de telefoon niet opgenomen worden, ondanks dat de praktijk geopend is, laat dan een berichtje achter op het antwoordapparaat en wij zullen je zo spoedig mogelijk terugbellen.

Ook kun je contact met ons opnemen door middel van het invullen van het contactformulier. Nadat het formulier door ons ontvangen is zullen wij nog dezelfde dag of de volgende ochtend contact opnemen.

Als je voor de eerste keer komt mag je meenemen

  • een geldig legitimatiebewijs
  • een handdoek
  • eventueel een verwijsbriefje van de huisarts of specialist
  • het verzekeringspasje van de zorgverzekeraar

Een afspraak wijzigen of annuleren

Je kunt de afspraak tot 24 uur van tevoren kosteloos wijzigen of annuleren. Bij wijziging of annulering binnen 24 uur en bij het niet nakomen van een gemaakte afspraak, kunnen wij de gereserveerde tijd in rekening brengen.


Ik kom voor:

Verwezen door:

Voorkeur inplannen:


Stay connected with our social network

WhatsApp chat